Verzenden

Verzenden
Erika Handelsonderneming biedt u diverse manieren om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen uw bestelling laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook zelf ophalen. Op deze pagina vindt u al onze bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Gratis levering binnen Nederland
Erika Handelsonderneming hanteert binnen Nederland de volgende verzending. PostNL en DHL-verzendingen (van 0 tot 23 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf €100,-. U kunt uw pakket ook laten leveren op een PostNL-afhaalpunt. Voor bedrijven is het mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

Snelle levering
Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 16.00 uur heeft besteld en betaald, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag (of zaterdag) door PostNL of DHL aangeboden. Orders tussen vrijdag 18:00 uur en zondag 18.00 uur, worden op Dinsdag bezorgd. Bestelt u op zondag ná 18.00 uur? Dan wordt uw pakket op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Mocht uw bestelling ons magazijn onverhoopt met vertraging verlaten dan nemen we contact met u op.
Let op! Wanneer één van de door u bestelde producten te zwaar of te groot is, dan wordt uw order als palletzending verstuurd.

Hoe wordt uw pakket verzonden?
Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maakt Erika Handelsonderneming gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Zodra uw pakket is afgeleverd aan de bezorgdienst ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde of verkeerd geleverde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Niet thuis
Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan gaat het pakket direct naar de dichtstbijzijnde PostNL of DHL-locatie. U heeft dan één week de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket terug naar Erika Handelsonderneming gestuurd. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt.

Palletzending
Weegt een product 31,5 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt uw bestelling als palletzending te versturen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor PostNL. Hier betaalt u niets extra’s voor.

Palletzendingen voor bestellingen vanaf €250 zijn gratis. Palletzendingen voor bestellingen onder de €250 kosten €50.00. Stukgoederen (producten die te groot zijn voor reguliere verzending via PostNL, maar niet op een pallet verzonden hoeven te worden), worden net als palletzendingen verzonden via TransMission en dit kost ook €50.00.

Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven. Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur heeft besteld en betaald, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Voor palletzendingen maakt Erika Handelsonderneming gebruik van de distributeur TransMission.

Afhalen
U bent van harte welkom in onze showroom. Wilt u uw bestelling in onze showroom komen afhalen? We raden u aan uw bestelling online te plaatsen en te kiezen voor ‘ophalen in showroom’. Zo weet u zeker dat de producten voor u gereserveerd zijn en ze voor u klaarliggen! Uiteraard kunt u ook gewoon langskomen en ter plekke uw aankoop doen. Voor meer informatie omtrent onze openingstijden en adresgegevens verwijzen wij u graag door naar onze openingstijden pagina