Gebruiksaanwijzing

Gebruiksaanwijzing Virkon s: Een Veilige en Betrouwbare Desinfectiemethode
 • Lees de handleiding zorgvuldig voordat u dit product gebruikt, om zeker te zijn van een veilige toepassing.
 • Het product is enkel bestemd voor professioneel gebruik.
 • Raadpleeg het etiket voor de juiste dosering en gebruikswijze.
 • Virkon s is effectief voor de desinfectie van gebouwen en materiaal in landbouw en veeteelt.
 • Voor normaal gebruik is een concentratie van 0,5 tot 1% voldoende. Voor een totale desinfectie, gebruik 1% (maak het oppervlak schoon voordat u begint met behandelen).
 • Bij bespuiting of besproeiing, laat het product minimaal 30 minuten zonder spoeling intrekken na de desinfectie.
 • De oplossing blijft stabiel voor ten minste 7 dagen.

Hoe maak je 1% oplossing van VirkonS?

 

Virkon s is een uniek en krachtig desinfectiemiddel dat ontwikkeld is om virussen, bacteriën en schimmels te bestrijden. Het product is speciaal gemaakt voor gebruik in de gezondheidszorg, de veehouderij en de landbouw. Maar ook voor gebruik thuis is Virkon s zeer effectief en eenvoudig in gebruik. In deze gebruiksaanwijzing leert u hoe u Virkon s het best kunt gebruiken en wat de vele toepassingsmogelijkheden zijn.

Wat is Virkon s en hoe werkt het?

Virkon s is een unieke formule die bestaat uit een combinatie van actieve ingrediënten die virussen, bacteriën en schimmels doden. Het product werkt door de celwanden van deze micro-organismen aan te tasten, waardoor ze uiteindelijk afsterven. Virkon s is zeer effectief tegen een breed scala aan pathogenen, waaronder E. coli, Salmonella, MRSA en vele andere gevaarlijke virussen en bacteriën.

Virkon s is verkrijgbaar in poedervorm en kan gemakkelijk worden opgelost in water. Het product is zeer flexibel en kan worden gebruikt voor een breed scala aan toepassingen, waaronder het desinfecteren van oppervlakken, instrumenten en materiaal.

Toepassingsmogelijkheden van Virkon s:

 1. Desinfectie van oppervlakken: Virkon s is zeer effectief in het desinfecteren van oppervlakken, waaronder tafels, stoelen, deuren, toiletten en andere contactoppervlakken.

 2. Desinfectie van instrumenten: Virkon s is ideaal voor het desinfecteren van medische instrumenten, zoals scalpels, infuuszakken en andere medische hulpmiddelen.

 3. Desinfectie van materialen: Het product is zeer geschikt voor het desinfecteren van materialen en textiel, zoals beddengoed en kleding.

 4. Desinfectie in de landbouw: Virkon s is ook zeer effectief in de landbouw, waar het gebruikt kan worden voor het desinfecteren van stallen, melkapparatuur