Waarom Virkon-S


Operationale voordelen. Omdat Virkon™S simpelweg meer biedt.
Virkon™S, Het Ultieme Desinfectiemiddel Met Veel Voordelen!

Virkon™S is een uniek desinfectiemiddel dat niet alleen effectief is in het doden van verschillende virussen, maar ook nog eens veel voordelen biedt. Hieronder bespreken we enkele van deze voordelen.

Geen Rotatie Nodig voor Virkon™S

Onafhankelijke studies hebben aangetoond dat Virkon™S, in tegenstelling tot sommige andere desinfectiemiddelen, niet lijdt tot de ontwikkeling van resistentie en kruisresistentie. Hierdoor is het niet nodig om Virkon™S met andere desinfectiemiddelen te roteren.

Superieur Veiligheidsprofiel van Virkon™S

Er zijn grote investeringen gedaan om de veiligheid van de gebruikers van Virkon™S te waarborgen. De resultaten laten zien dat Virkon™S niet corrosief is voor de huid en geen overgevoeligheid veroorzaakt. Bovendien is de gebruikelijke concentratie van 1:100 (1%) niet irriterend voor de huid en ogen en veroorzaakt het geen sensibilisering.

Bewezen Effectief Bij Lage Temperaturen met Virkon™S

Het is belangrijk dat een desinfectiemiddel ook bij lage temperaturen goed functioneert. Helaas daalt de functionaliteit van veel ontsmettingsmiddelen wanneer de temperatuur afneemt. Dit is bijvoorbeeld het geval bij formaldehyde. Virkon™S blijft echter onverminderd effectief tegen verschillende virussen bij een temperatuur van 4°C

Makkelijk In Transport en Opslag met Virkon™S

Virkon™S kan gemakkelijk en snel worden vervoerd per spoor, zee of lucht. Het wordt niet als “vervoersgevaarlijk” geclassificeerd, waardoor de transportkosten en de noodzaak van gekwalificeerd personeel worden verminderd. Bovendien is de poedervormige formulering van Virkon™S eenvoudiger op te slaan dan veel andere desinfectiemiddelen. Hierdoor is het uitermate geschikt om op voorraad te houden.

In het kort biedt Virkon™S vele voordelen ten opzichte van andere desinfectiemiddelen. Het is niet nodig om het te roteren, heeft een superieur veiligheidsprofiel, blijft bewezen effectief bij lage temperaturen en is gemakkelijk in transport en opslag. Wij raden u aan om Virkon™S te overwegen