Geschiedenis - Virkon™S

we hebben een doel

De Beste formulering toonaangevend op het gebied van biosecurity.

geschiedenis

Toen Virkon™ S in 1986 werd geïntroduceerd was het al het meest geavanceerde ontsmettingsmiddel van die tijd. Het was een van de eerste ontsmettingsmiddelen die op basis van een oxiderend systeem werkt. Virkon™ S blijft toonaangevend op het gebied van biosecurity in de pluimveehouderij en is reeds bewezen effectief tegen meer dan 500 ziekteverwekkende organismen.

Al meer dan 30 jaar bepaald Virkon™ S de nieuwe maatstaven in veel belangrijke aspecten van biosecurity: van verbeterde toepasbaarheid en veiligheid tot bewezen werkzaamheid en flexibiliteit. Voeg daar de uitstekende stabiliteit en lange houdbaarheid van het op poedergebaseerde desinfectiemiddel aan toe en het is duidelijk waarom overheden wereldwijd Virkon™ S gebruiken voor noodgevallen zoals de bestrijding van besmettelijke dierziekten.

Virkon™ S werd oorspronkelijk ontwikkeld om te voldoen aan de bioveiligheidseisen van de huidige landbouw en pluimveehouderij. De krachtige eigenschappen van de op peroxyde-gebaseerde chemie in de formulering van Virkon™ S zorgt voor een breed spectrum van werkzaamheid waarbij de focus ligt op virale, ziekteveroorzakende, organismen.

Het ontsmettingsmiddel Virkon-s heeft een nieuwe dynamische uitstraling gekregen dat overeenkomt met het ontsmettende vermogen in de biosecurity.