retour

Retourneren:
Wilt u (een deel van) uw bestelling retourneren? Ga direct naar het online retourformulier.

Heeft u voorafgaand aan het retourneren vragen? Dan leggen wij hieronder graag uit hoe het in zijn werk gaat.

  • Stap 1 Vul retourformulier in
  • Stap 2 Kies verzendmethode
  • Stap 3 Product(en) terugsturen

Snel geregeld

Een aankoop retourneren? Geen probleem! Voor een snelle verwerking van uw retourverzoek vragen wij u onderstaand formulier op deze pagina voor volledig in te vullen en te versturen. U ontvangt vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging.

Let op: Als u het aangekochte product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product daadwerkelijk wenst te behouden, of als u de originele verpakking heeft beschadigd of weggegooid, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Door het gebruik of een beschadigde dan wel ontbrekende verpakking is het product namelijk niet meer in “winkelstaat”, waardoor het kan zijn dat wij minder geld terug geven.

Retourneren
De kosten voor het terugsturen van (een deel van) uw bestelling zijn voor eigen rekening. U ontvangt dan voor de terugzending een verzendlabel van ons.

Heeft u een beschadigde of incomplete levering?
Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in goede orde bij u af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Graag adviseren wij u na ontvangst van uw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid. Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan? Vul dan uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst het retourformulier hieronder in. We gaan dan voor u aan de slag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Crediteren/terugbetalen
Erika Handelsonderneming is aangesloten bij Mollie, waardoor het voldoet aan de meest recente regelgeving rondom internetaankopen.
In geval van ontbinding van onze overeenkomst, volgens de algemene voorwaarden, zal Erika Handelsonderneming het bedrag dat u betaald heeft zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.